Меню

Благодійні акції для переселенців

Створено 16 August 2022 11:17

Благодійні акції для переселенців

11 червня у Рівному відбулася благодійна акція для вимушених переселенців від церкви «Христос є відповідь». Кожен зареєстрований учасник отримав безкоштовний продуктовий набір.

Це вже третій захід, який організовує церква «Христос є відповідь» у м. Рівне. За цей час було роздано понад 500 продуктових наборів, до складу яких входять: крупи, вермішель, цукор, консервація, м’ясні консерви, печиво, чай, рослинна олія. Для людей, які були змушені втікати з рідних домівок через воєнні дії, це вагома підтримка. Адже багато з них опинилися в скрутному становищі. Також кожному біженцю на таких заходах приділяють увагу, вислуховують й підтримують. Окрім того кожного разу організатори стараються проповідувати Слово Боже. Адже Біблія – це слово Самого Бога, Який дуже сильно любить людей і хоче, щоб усі мали щасливе життя.
«У нашому місті нам довелося ховатися у бомбосховищі онкологічної лікарні. Коли ми захворіли, то в лікарів не було чим лікувати. У Херсоні гуманітарна катастрофа. А коли ми приїхали в Рівне, то відчули багато тепла, турботи, любові й матеріальної підтримки від місцевих жителів. Дякую Богу за щирих, турботливих українців. Бо люди, які перебували в окупації та пережили жахіття війни, потребують багато турботи й любові. Це найголовніші й найкращі ліки для кожного знедоленого. Дуже хороша була зустріч сьогодні. Сподобалася проповідь Тараса Сеня. Завжди доречно послухати про Бога» – поділилися переживаннями Людмила з м. Херсон.
«Від дня заснування церкви «Христос є відповідь» у м. Рівне ми постійно організовували благодійні акції. Сьогодні теж проводили благодійний захід для вимушених переселенців зі сходу та півдня України. Ми роздавали продуктові набори, а також проповідували Слово Боже. Я вважаю, що найбільша допомога для будь-якої людини – це донести їй звістку, що Ісус помер за її гріхи, воскрес, щоб виправдати людину. Ісус прощає гріхи, спасає і дає життя вічне. Я проповідував про відкуплення, яке звершив Ісус Христос на Голгофі, і дуже приємно було бачити як чимало людей молилися молитвою покаяння та запрошували Ісуса Христа у своє серце. Ми разом молилися за Україну, молилися за людей» – розповів пастор Тарас Сень.

Створено 16 August 2022 11:17

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.