Меню

Вимушені переселенці відпочивали в Карпатах разом з церквою «Христос є відповідь»

Створено 2 September 2022 14:09

Вимушені переселенці відпочивали в Карпатах разом з церквою «Христос є відповідь»

Рівненська церква «Христос є відповідь» у кінці серпня організувала відпочинок для вимушених переселенців з Краматорська та Бахмута (Донецька обл.), волонтерів та дітей-сиріт. 60 людей провели незабутній час в українських Карпатах.

Організатори поїздки добре продумують програму відпочинку, щоб цікаво було і дорослим, і дітям. Екскурсії, загальні зібрання, цікаві уроки для дітей, вікторини, активні ігри, вечірні спілкування біля багаття – упродовж п’яти насичених днів кожен може повноцінно відпочити, насолодитися краєвидами незвичайної краси й духовно збагатитися. Цього разу діти-сироти відпочивали безкоштовно.
«Дуже приємно, що Бог дозволив мені організовувати відпочинки в Карпатах. Ми мали чудовий час, гарні зібрання, екскурсії, спілкування. Люди підходили й щиро дякували. Адже багато з них вперше побували в Карпатах і дякували Богу за ту красу, яку вони змогли побачити. Також дуже приємно, що відносини між людьми ставали кращими з кожним днем, хоча до цього вони один одного не знали. Але під дією Божого Слова і благодаті ми відчували, що зріднюємося. Тому я хочу подякувати Богу і всім людям, які моляться за працю церкви «Христос є відповідь». Дякую щиро всій команді, яка готувала і проводила цей відпочинок», – розповів пастор Тарас Сень.
Учасники поїздки побували на стежках Довбуша, біля водоспаду Гук, піднялися на позашляховиках на гору Рокита. Також відвідали найбільший український гірськолижний курорт Буковель. Вже вкотре охочі підкорили найвищу точку України – гору Говерлу.
«Я вперше в Карпатах і неймовірно щаслива, що тут побувала. Захоплена красою нашої української природи. Дякую Богу, що мені довелося познайомитися з церквою «Христос є відповідь». Сподобалося відношення до людей: уважне й доброзичливе» – поділилася враженнями Сєрєдова Світлана, переселенка з м. Мирноград (Донецької обл.)
Щодня проходили загальні зібрання, на яких обговорювалися актуальні та пізнавальні теми. Люди цікавилися, що Біблія говорить про майбутнє світу та загробне життя, також в чому небезпека окультизму. Пастор Тарас Сень нещодавно повернувся з поїздки в Мексику, Гватемалу й Гондурас, тому багато розповідав про культуру, традиції, особливості цих країн.
«Нам дуже сподобалася ця поїздка, а особливо розповіді пастора Тараса Сеня. Хотілося б побажати, щоб люди прийняли віру в Бога й більше зверталися до Нього. Адже в теперішній час без віри немає життя» – розповіла Котик Світлана, переселенка з м. Краматорськ (Донецької обл.)
Нагадаємо, що це уже 29 благодійна поїздка в Карпати за шість років служіння церкви «Христос є відповідь» у м. Рівне.
Прес-центр церкви «Христос є відповідь»

Створено 2 September 2022 14:09

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.