Меню

Допомога постраждалим від війни

Створено 15 July 2022 15:18

Допомога постраждалим від війни

З початку війни в Україні міжнародна місія «Христос є відповідь» (CITA) активно допомагає людям, які постраждали від воєнних дій. На Київщині, Харківщині, Миколаївщині, Луганщині, Донеччині, Тернопільщині та Рівненщині місіонери місії роздають продуктові набори та іншу необхідну допомогу постраждалому населенню.

Місіонер СІТА Геннадій Голота продовжує служити людям у м. Миколаїв у ці страшні часи. Люди намагаються вижити, ховаючись в укриттях. Майже 400 людей ховаються від вибухів у підвалі церкви «Віфанія». Багато сімей приходять туди з маленькими дітьми. Християни моляться за них, годують, підтримують як тільки можуть.
Сергій Тюріков, місіонер СІТА у Харківській області, бере участь в евакуації людей із Харкова:
«Ми вивозимо людей із небезпечної території. У кожному селі є переселенці. Звичайний сільський будинок вміщає по 15 осіб. Усі в пошуках їжі. Я і моя команда роздаємо по 500 хлібин за один раз, також продуктові набори» – розповідає Сергій.
У Рівному та Тернополі місіонери місії «Христос є відповідь» приймають людей, які приїжджають з територій, де точаться бої. Переселенці мають можливість відпочити та смачно поїсти перед подальшою дорогою за кордон. Тих, хто залишається в містах, де спокійно, брати та сестри охоче приймають у свої домівки.
«Я щиро вдячний усім людям, які не байдужі до долі України та нашого народу. Дякую усім, хто у такий складний час жертвує фінанси, щоб допомагати тимчасовим переселенцям. Завдяки такій підтримці ми мали змогу закупляти тони продуктів і відправляти їх туди, де є найбільша потреба», – поділився директор місії «Христос є відповідь» та пастор церкви з однойменною назвою Тарас Сень, м. Рівне.
Молодь та підлітки церкви «Христос є відповідь» у Рівному допомагають фасувати продукти у спеціальні набори, які доставляють у місця, де в них є найбільша потреба. Місіонер СІТА Андрій Васенда у м. Тернопіль разом з місцевими християнами допомагають людям, які щоденно прибувають у цей регіон.
Кожен українець нині опинився у страшних реаліях життя – хтось більшою мірою, хтось меншою. Тому всім нам варто об’єднатися найперше у спільній молитві до Бога, щоб Він зупинив війну і зберіг Україну! Не менш важливо сьогодні допомагати та всіляко підтримувати тих, хто залишився без даху над головою, хто втратив своїх рідних, хто змушений втікати від війни.

Створено 15 July 2022 15:18

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.