Меню

Любити – означає служити

Хай з любов'ю все робиться у вас!
I Коринтян 16:14
Створено 8 December 2021 16:24

Любити – означає служити

1 грудня церква «Христос є відповідь» провела приємну зустріч із братами та сестрами середнього й похилого віку.

У затишній, домашній атмосфері присутні поспілкувалися один з одним, послухали мудрі настанови на основі Біблії, разом помолилися. Прекрасні християнські пісні у супроводі бандури порадували усіх гостей. Брати та сестри для кожного підготували продуктовий набір, до якого ввійшли: крупи, соняшникова олія, рибні та м’ясні консерви, чай, фрукти, печиво, цукерки. Гості були щиро вдячні організаторам за гарно проведений час та допомогу. Служителі церкви планують у майбутньому ще проводити подібні заходи.
Невід’ємним аспектом служіння церкви «Христос є відповідь» є організація благодійних акцій для допомоги різним верствам населення: офтальмологічні клініки, роздача продуктових пакетів, дитячі свята, поїздки в Карпати, сімейні зустрічі та інші. Тому що: «Любити – означає служити».
«На що схожа любов? У неї є руки, щоб допомагати іншим, у неї є ноги, щоб поспішати на допомогу до бідних і нужденних, у неї є очі, щоб бачити горе і нужду, у неї є вуха, щоб чути людські зітхання і жалі, – ось на що схожа любов!» (Блаженний Августин)

Створено 8 December 2021 16:24

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.