Меню

Презентація журналу «Рівняни»

Явні так само й добрі діла...
1-е послання до Тимофія 5:25
Створено 11 January 2022 16:52

Презентація журналу «Рівняни»

Понад 100 успішних людей з Рівного зібрались на презентацію підсумкового випуску глянцевого журналу для ділових людей «Рівняни».

Організатори заходу підготували цікаву та насичену програму. Партнерам вручили дипломи та примірники журналу, дали можливість для короткої промови. Відчувалася тепла й приємна атмосфера. А після офіційної частини відбувся фуршет та спілкування.
«Уже понад 3 роки церква «Христос є відповідь» співпрацює із Видавничим Домом «ОГО». За цей час у кожному номері журналу «Рівняни» друкували статті про важливі події з життя церкви, проповіді, свідчення про Божі чудеса. Саме через цей журнал ми маємо можливість більше знайомити рівнян з тим, що відбувається в нашій громаді, а також звіщати про Бога та Його силу. В останньому випуску була розміщена розширена стаття про крусейд місії «Христос є відповідь» в Африці, на який зібралося 100 000 людей, а також проповідь на тему «Не давайте місця дияволові». Щиро дякуємо головному редактору Видавничого Дому «ОГО» Ользі Лірник і всьому колективу за приємну та плідну співпрацю.
Зичимо вам Божих благословінь!» – пастор Тарас Сень.

Створено 11 January 2022 16:52

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.