Меню

Свято на честь Дня батька у Рівному

Створено 22 August 2022 14:14

Свято на честь Дня батька у Рівному

19 червня церква «Христос є відповідь» на запрошення БО Благодійний фонд «МАМА+ДИТИНА» допомогла в проведені свята на честь Дня батька.

На майдані Незалежності зібралися чимало гостей. Батьки з дітьми вдосталь повеселилися, отримали подарунки та просто відпочили. Адже такі заходи – це хороший привід побути разом із сім’єю.
Команда церкви «Христос є відповідь» поставила свої намети та борди з духовно-пізнавальними написами. Присутніх пригощали солодкою ватою і попкорном. Твердження на бордах та наметах, які могли бачити сотні людей, нагадували про вічні сімейні цінності: «Справжній батько любить свою сім’ю. Піклується, виховує, проводить час з дітьми»; «Шануй свого батька та матір це перша заповідь з обітницею, щоб добре велося тобі, і щоб ти був на землі довголітній!» (Біблія, Послання до Єфесян 6:2-3).
Також у наметах стояли скриньки для збору добровільних пожертвувань на медичні аптечки для українських захисників та захисниць.
За допомогу у проведенні свята команда церкви отримала подяку: «Є люди, які роблять цей світ добрішим. Ви відноситесь саме до таких людей» – зазначила директор благодійної організації Людмила Танічкіна.
Нагадаємо, що День батька в Україні офіційно визначений у 2019 році й відзначається у третю неділю червня. Це добра традиція, щоб ще раз відзначити важливу роль тата в житті дитини та сім’ї загалом. Адже він своїм прикладом має виховувати дітей на засадах високої моралі.

Створено 22 August 2022 14:14

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.