Меню

Сотні людей безкоштовно отримали окуляри від місії «Христос є відповідь»

...відкрити їм очі, щоб вони навернулись від темряви в світло...
Дії Апостолів 26:18
Створено 2 December 2021 10:01

Сотні людей безкоштовно отримали окуляри від місії «Христос є відповідь»

27 листопада у Рівному, Херсоні та с. Велика Снітинка (Фастівський район, Київська область) відбулися благодійні акції перевірки зору, організовані місіонерами та волонтерами місії «Христос є відповідь».

Сотні людей безкоштовно перевірили зір, отримали консультацію досвідченого лікаря та окуляри в подарунок. За чашкою чаю відбулася цікава бесіда про Бога та Біблію. Кожному охочому подарували християнські газети та календарі.
«Люди ставили багато запитань, коли ми провідували їм Слово Боже. Було видно, що тема їх зацікавила. Подібні акції позитивно впливають і на стосунки між братами та сестрами нашої церкви. Тому що спільна добра справа завжди об’єднує» – Григорій Тищук, місіонер, м. Рівне.
17-18 листопада офтальмологічна клініка відбулася у м. Нетішин. Понад 200 людей безкоштовно пройшли обстеження та отримали окуляри.
«Бог добрий. Коли ми робимо добро, ми відображаємо Бога. Саме це надихає мене організовувати благодійні заходи. За час існування церкви «Христос є відповідь» у Рівному більше 4-х тисяч людей безкоштовно перевірили зір у професійного лікаря та отримали окуляри. Очні клініки – важлива справа, особливо для пенсіонерів. Тому ми намагаємося запалити інших людей до цієї справи. Одна з основних цілей мого перебування в Нетішині – передача досвіду у проведенні очних клінік місцевим служителям. Я дуже хочу, щоб вони продовжували цю справу на Хмельниччині» – Тарас Сень, пастор церкви «Христос є відповідь».

Створено 2 December 2021 10:01

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.