Меню

Так церква «Христос є відповідь» Новий рік зустрічала

Аж доти допоміг нам Господь
I Самуїла 7:12
Створено 11 January 2022 16:42

Так церква «Христос є відповідь» Новий рік зустрічала

Святкове богослужіння, на яке зібралися діти, молодь, брати та сестри, було насичене чудовим співом, змістовними проповідями слова Божого, віршами та ревними молитвами.

Після зібрання усі смакували старанно приготовану вечерю та ділилися своїми благословіннями у 2021 році, розповідали про чудеса, які Бог зробив у їхньому житті. Зазвичай, наприкінці року ми підбиваємо підсумки, аналізуємо прожитий відрізок часу, ставимо цілі на прийдешній рік. Дуже добре, коли ми усі свої справи вирішуємо з Богом і дозволяємо Йому бути Господарем нашого життя. Бо тільки так можна бути по-справжньому щасливим.
Закінчився вечір молитвою подяки Богу за минулий рік та проханням благословіння на 2022 рік. Віримо, що Господь буде з нами й проведе через усе, що чекає попереду.

Створено 11 January 2022 16:42

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.