Меню

Три години мирного часу

Створено 19 August 2022 13:36

Три години мирного часу

Так охарактеризував свято, присвячене Міжнародному Дню захисту дітей, художній керівник МПК «Текстильник» у м. Рівне. Церква «Христос є відповідь» долучилася до цієї доброї справи й допомогла в організації заходу.

2 червня схожий захід відбувся у селі Великий Житин (Рівненський район). І хоча плани організаторів трішки порушив дощ, але діти все одно раділи можливості побути разом, відпочити, поласувати смаколиками.
3 червня сотні рівнян, гостей міста та тимчасових переселенців зібралися разом, щоб у ці важкі, темні часи зробити свято для діток.
«Уже декілька років поспіль керівництво МПК «Текстильник» у Рівному запрошує нашу церкву долучитися до проведення свята в честь дня захисту дітей. Ця подія особлива тим, що під час військових дій у нашій країні, коли усі стривожені, і після зими не було жодних масових заходів, сотні дітей і дорослих мали змогу сьогодні прийти на це свято. Діти досхочу розважалися й могли безкоштовно отримати солодку вату, попкорн, стрибати на батуті. Нам дуже приємно робити добро людям. Ми щиро вдячні Богові за можливість зробити корисну справу, нашій команді, яка бере участь у проведенні й керівництву МПК «Текстильник» – розповів пастор Тарас Сень.
Що треба дитині для щастя? Зовсім трішки. Надувні гірки, батути, солодка вата, попкорн, а ще цікаві й повчальні історії, ігри та конкурси, гарні подарунки та хороші враження. Також організатори попіклувалися і про виховний елемент в програмі. Через біблійні розповіді, християнські мультфільми діткам розповідають важливі істини. Так, хлопчик Максим із села Великий Житин розповів, що після перегляду мультфільму «Суперкнига» запам’ятав як важливо не кривдити менших, не красти й завжди робити добро.
Директор Будинку культури Світлана Кравчук відзначила, що проведення таких заходів дуже корисне, тому що дітям не вистачає спілкування. А тут вони можуть добре провести час, отримати подарунок і вдосталь повеселитися.
Команда церкви «Христос є відповідь» планує і надалі проводити такі заходи, приділяючи особливу увагу дітям тимчасових переселенців. Адже вони найбільш вразлива категорія постраждалих через воєнні дії. На святі дітки можуть хоч на декілька годин забути про свої переживання і радіти безтурботним дитинством.

Створено 19 August 2022 13:36

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.