Меню

«Хто увірує й охреститься...»

Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа
Від Матвія 28:19
Створено 22 December 2021 15:28

«Хто увірує й охреститься...»

18 грудня в церкві «Христос є відповідь» відбулася урочиста подія – святе по вірі водне хрещення. Шестеро людей зробили один з найважливіших кроків у своєму житті.

Святкове зібрання супроводжувалося прекрасним співом та натхненними проповідями слова Божого. Після хрещення відбулося святе причастя. Церква ревно молилася і благословляла тих, хто приєдналися до числа спасенних. Опісля усі присутні гарно провели час у спілкуванні за святковим обідом. Брат та сестри, які приймали водне хрещення, отримали свідоцтво, що засвідчує їхнє рішення, а також Біблію, квіти та багато привітань. Віримо, що цей пам’ятний день принесе хороші зміни у житті кожного з них.

«Водне хрещення можна порівняти із шлюбом. Перед тим, як хлопець та дівчина утворюють сім’ю, то вони закохуються, хочуть бути разом, щоб підтримувати та допомагати. Так само, коли людина вступає в завіт з Богом через водне хрещення, вона має полюбити Бога усім своїм серцем і горіти бажанням служити Йому. А відданих чекає нагорода: «Будь вірний до смерті, і Я тобі дам вінця життя!» (Об’яв. 2:10) – пастор Тарас Сень.

Ісус Христос залишив для нас умову спасіння: «Хто увірує й охреститься, буде спасенний, а хто не ввірує – засуджений буде» (Марка 16:16). Господь любить кожну людину і хоче направляти, підтримувати, турбуватися, захищати, зміцнювати її упродовж усього життя. Та від неї залежить, прийме вона Його дар чи відкине. Адже коли ми визнаємо свої гріхи, каємося в них і приймаємо у серце Ісуса Христа, то Він очищує нас і робить Своїми дітьми. Приємно, коли людина робить важливе рішення служити Богу у чистій і добрій совісті. Молимося про те, щоб вістка Євангелія досягла ще багатьох сердець. Тому що тільки Бог наповнює наше життя змістом.

Створено 22 December 2021 15:28

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.