Меню

Ісус народився, щоб спасти тебе!

Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь
Від Луки 2:11
Створено 25 December 2021 14:52

Ісус народився, щоб спасти тебе!

Про істинну суть Різдва розповідає Церква «Христос є відповідь» на майдані Незалежності у м. Рівне.

24 грудня місіонери та служителі розмістили на площі 4 білборди та 4 намети, які нагадують людям одвічні біблійні істини. Люди з радістю підходять і беруть християнські газети, календарі та іншу літературу, яку тут поширюють безкоштовно.
Дуже багато міського транспорту проїжджає біля цієї площі. Відповідно, у таких місцях найбільше скупчення людей. Кожен перехожий може прочитати про те, що Бог любить нас, чує наші молитви, може все простити.
«Мені дуже приємно, що Бог дає можливість поширювати Євангеліє через християнські газети та календарі. У цьому році ми надрукували 200 000 календарів, які поширюються в Україні, Європі та США. Чимало людей звертаються за консультацією завдяки газеті «Христос є відповідь». Кваліфіковані священнослужителі спілкуються з ними, моляться і відповідають на їхні питання. Приємно чути, коли пастори з інших християнських громад розповідають, що люди прийшли до Бога саме завдяки газеті» – Тарас Сень, пастор церкви.
Загалом за весь час служіння місії «Христос є відповідь» було надруковано 6 мільйонів примірників однойменної газети та понад 1 мільйон календарів, які були поширені в багатьох областях України та за кордоном.
Сьогоднішня акція – це хороша можливість нагадати людям, що Різдво – це народження Спасителя, Якого потрібно прийняти у своє серце і служити Йому.
«Побачивши ці намети, я вирішив дізнатися, що відбувається. Приємно вражає те, що про людей не забувають. Навіть така дрібничка, як календар на прийдешній рік, тут можна отримати безкоштовно. Окрім того, можемо чути й читати прекрасні слова із Книги книг – Біблії. Бог чує наші молитви. Головне, щоб ми шукали Його всім своїм серцем» – Кадубець Андрій, мешканець м. Рівне.

Створено 25 December 2021 14:52

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.