Меню

Ісус – єдина дорога до спасіння!

І нема ні в кім іншім спасіння. Бо під небом нема іншого Ймення, даного людям, що ним би спастися ми мали
Дії Апостолів 4:12
Створено 2 December 2021 09:49

Ісус – єдина дорога до спасіння!

Прості, але повчальні істини нагадують рівнянам білборди, які уже вкотре розміщує місія «Христос є відповідь» на вулицях нашого міста.

Як відомо, 90 % інформації людина сприймає завдяки зору. Йдучи вулицею, кожен мимоволі зверне увагу на масштабний білборд.
Скажімо, напис: «Живи, говори й думай, як хочеш, але знай: за все тебе Бог приведе на суд! Шукай Бога. Йди в церкву» змушує задуматися про наслідки свого життя. Тому що за кожне слово, справу і навіть думку людині доведеться дати відповідь перед Богом. А перед Ним не буде жодної можливості збрехати чи виправдатися. Вже зараз варто задуматися, яким є наше життя. Чи готові ми постати перед Божим судом? Якщо ні, то де шукати вихід? Тільки в Ісусі Христі! Бо тільки Він може врятувати від гріхів. Але без покаяння Бог не прощає. Віра в Ісуса – наше виправдання перед Богом. На ці та інші не менш корисних істини наголошують 19 білбордів, які були розміщені у жовтні та листопаді.
Біблія навчає: «Проповідуй Слово, допоминайся вчасно-невчасно, докоряй, забороняй, переконуй з терпеливістю та з наукою» (II Тим. 4:2). І хоча це повеління дав апостол Павло для молодого служителя Тимофія багато років назад, воно не втратило своєї актуальності й у наш час. Саме тому місіонери та волонтери місії «Христос є відповідь» прикладають чимало зусиль, аби всіма можливими способами проповідувати Євангеліє і навертати людей до Бога.

Створено 2 December 2021 09:49

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.