Меню

Божі обітниці

Так-бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне
Від Івана 3:16

Божі обітниці

Створено 26 March 2021 14:37

Чи складалась у вашому житті ситуація, коли людина давала вам обіцянку і не дотримувала свого слова? Напевно, це траплялося з кожним. Боляче, коли тебе зраджують, чи не так?

Недаремно каже народне прислів’я: «Легко обіцяти, та важко виконувати». Людина може просто забути про свої слова або ж, навпаки, навмисно не виконати обіцяне. Тоді руйнуються стосунки, які будувалися роками. Між близькими людьми виростають гори образ і ненависті. Де в таких обставинах шукати підтримку і допомогу?

Найкращий шлях — звернутися до Біблії. У ній знаходяться відповіді на всі запитання, які споконвіку хвилювали кожну людину. Впродовж тисячоліть Бог давав людству обітниці, а сьогодні за допомогою Писання ми можемо використовувати ці слова стосовно нашого життя. Усе, що говорить Господь, здійснюється до найменших дрібниць.

Наш Творець — справедливий і праведний. Він хоче, щоб кожна людина була готова прийняти ті обіцянки, які Він дає. Для цього нам потрібно виконувати ті умови, які ставить Господь для нас. І якщо ми будемо вірними, Бог зі Свого боку зробить усе, що каже.

Якщо ви хочете, щоб Божі обітниці діяли у вашому житті, вам необхідно наблизитися до Небесного Отця. Довіряйте Його Слову, й тоді ви зможете отримати мудрі поради на всі випадки життя!

Кожній людині Бог пообіцяв наступне:

1. Божа любов терпить вічно. «Бо зрушаться гори й холми захитаються, та милість Моя не відійде від тебе, і заповіт Мого миру не захитається, каже твій милостивець Господь» (Іс. 54:10).

2. Милосердя Небесного Отця доступне кожному, хто кається у гріхах. «Коли ми свої гріхи визнаємо, то Він вірний та праведний, щоб гріхи нам простити, та очистити нас від неправди всілякої» (I Ів. 1:9).

3. Бог ніколи не залишить. «Чи ж не наказав Я тобі: будь сильний та відважний? Не бійся й не лякайся, бо з тобою Господь, Бог твій, у всьому, де ти будеш ходити» (Іс. Нав. 1:9).

4. Господь дає сили втомленому. «Він змученому дає силу, а безсилому — міць… а ті, хто надію складає на Господа, силу відновлять, крила підіймуть, немов ті орли, будуть бігати — і не потомляться, будуть ходити — і не помучаться!» (Іс. 40:29, 31).

5. Бог — наше спасіння і наш захист. «… в недолі своїй вони Господа кликали, і Він визволяв їх від утисків їхніх! І Він вивів їх з темряви й мороку, їхні ж кайдани сторощив. Нехай же подяку складуть Господеві за милість Його, та за чуда Його синам людським, бо Він поламав мідні двері, і засуви залізні зрубав!» (Пс. 106:13-16).

6. Божий порятунок доступний для людей всього світу. «Так-бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне» (Ів. 3:16).

7. Бог задовольняє наші нужди. «А мій Бог нехай виповнить вашу всяку потребу за Своїм багатством у Славі, у Христі Ісусі» (Фил. 4:19).

8. Бог завжди втішає нас. «Коли я піду хоча б навіть долиною смертної темряви, то не буду боятися злого, бо Ти при мені, — Твоє жезло й Твій посох — вони мене втішать!» (Пс. 22:4).

9. Бог чує наші молитви. «… до Мене поклич в день недолі, — Я тебе порятую, ти ж прославиш мене!» (Пс. 49:15).

10. З Богом усе сприяє на добро. «І знаємо, що тим, хто любить Бога, хто покликаний Його постановою, усе допомагає на добре!» (Рим. 8:28).

Більше про Божі обітниці ви можете дізнатися з телепрограми «Так говорить Біблія» з пастором Тарасом Сенем.

Створено 26 March 2021 14:37

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.