Меню

П’ять гріхів останнього часу

П’ять гріхів останнього часу

Створено 22 September 2020 12:12

    Ми чекаємо на прихід Христа. І про те, що передує цій події, можна прочитати в книзі Об’явлення св. Івана Богослова: це час володарювання антихриста, зняття печаток, вилиття чаш гніву і 7 труб, що несуть за собою біди на цю землю. Причина покарань – безмірні гріхи.

    В дев’ятому розділі цієї книги описана подія, що має відбутись: коли шостий ангел протрубив, сталася велика біда – була знищена третина людства. Чому Бог допускає віруси, катаклізми, війни? Серед головних причин – жорстокість, блуд, пияцтво, обман, гордість, непослух, ворожбитство та інші гріхи, які не залишають без уваги. Чи може люблячий Батько не втрутитись, дивлячись на ображених та їх кривдників?

    Далі описана жахлива картина – люди, що залишились живими, не покаялись у своїх провинах. Всевишній відкрив апостолу Івану п’ять основних гріхів, які будуть і надалі гнівити Вседержителя.

    Перший – поклоніння демонам. Біблія навчає поклонятись тільки Богові – визнавати Його Господарем, підносити вище всього, вважати Авторитетом.

    Та діла людей свідчать про інше – вони прийняли у своє серце цінності диявола. Він може прищеплювати своє зло через фільми і мультфільми, серіали, телепрограми, пісні і навіть через дитячі іграшки. Це окультні, сатанинські речі. Вампіри, чаклуни, і екстрасенси, віра у гороскопи і талісмани – словом, все, що не від Бога, чого не дозволено в Біблії. Більшість людей у часи незгод перестали молитися, натомість – носять талісмани, вішають підкови і покладають надію на якісь іграшки, ніби вони здібні захистити. Люди з охотою звертаються до гороскопів, а Біблію в руки не хочуть брати. Цим вони відкривають своє життя для темних сил. І наслідки цього – агресія, пустота в душі, небажання жити.

     Другий гріх – поклоніння золотим, дерев’яним та мідяним богам. Але такі боги не бачать, не ходять і не чують. Якщо подібні боги або знахарі не в силі допомогти, знайте – у Господа є така сила. Покличте Його, читайте Його Слово, скоріться Йому. Велика кількість людей обрали атеїзм: вони не хочуть слухати Бога і в гордості своїй бажають робити так, як заманеться. Всевишній не буде вічно це терпіти. Ідол – це те, що стоїть на першому місці в людини. І не обов’язково робити ідолом когось, це може бути навіть особисте «Я» – все для мене, як я хочу. Гроші, хоббі, Інтернет, машина, традиції, ідеї, думки оточуючих, задоволення, політика – все, що стоїть вище Господа і Біблії.

    Третій гріх – вбивства. Люди можуть навіть не робити цього, а просто підтримувати цей гріх. Кожного дня в світі роблять 150 000 абортів. При цьому люди ще задають питання: «Чому Бог дозволяє відбуватися поганим речам?».

    Четвертий – розпуста. У великій мірі вона проявляється сьогодні: блуд, перелюб, розлучення, телепрограми і фільми розпусного змісту. Содом і Гоморра – це культура сучасності. Нав’язуються одностатеві союзи і інші збочення, які є бридкими для Господа та тих людей, в яких ще є здоровий глузд. Інші види розпусти – педофілія, зоофілія, мастурбація, проституція, зваблюючий одяг і т.д.

    Останній, п’ятий гріх – люди не визнають провини у своїх крадіжках. Більшість готові взяти чуже попри восьму Божу Заповідь «Не кради». Половиною багатств світу володіють приблизно 50 сімей, і при цьому мільйони людей вмирають від голоду. За даними ООН в рік від нестачі їжі гине 6 000 000 дітей. Це 16 500 на день. І 32 000 дорослих щодня помирають від хвороб, викликаних переїданням.

    Своїми ділами люди обирають собі господаря. Саме від нас залежить: будемо ми благословенні Богом, чи покалічені дияволом. Щоб звільнитися від влади сатани, потрібно щиро повірити в Ісуса Христа, покаятися в своїх гріхах, змиритися перед Господом. Він приготував прекрасне місто в Небесах, і ми ввійдемо туди, якщо полюбимо Христа всім своїм серцем.

    Господь чекає, зробіть правильний вибір!

Створено 22 September 2020 12:12

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.