Меню

100 000 людей в Африці молилися про мир в Україні

Створено 22 December 2022 12:48

100 000 людей в Африці молилися про мир в Україні

Четвертого грудня у м. Ділла (Ефіопія) завершився євангелізаційний крусейд, організований Міжнародною місією «Христос є відповідь» разом з місцевими служителями. 100 000 ефіопів помолилися про мир в Україні.

Упродовж чотирьох днів проходили богослужіння на футбольному стадіоні. Пастор Тарас Сень разом з місцевими служителями, а також кращими християнськими співаками проповідували Євангеліє. Чимала кількість людей вирішили змінити своє життя і слідувати за Богом, живучи згідно з Божими заповідями та повеліннями. Також звершувались молитви за зцілення та звільнення від демонічної залежності. Багато людей отримали уздоровлення та свободу від злих духів.
Пастор Тарас Сень розповів, що один чоловік, який прийшов на крусейд глухим на одне вухо, повернувся додому зціленим. Тарас Сень закликав усіх присутніх до щирої молитви про мир в Україні, якого так потребує наша земля. Віримо, що кожна молитва має вагу і Бог дасть Свій мир і допомогу для українського народу.
Українську команду привітно зустріли в місті Ділла, де й проходив крусейд. Кожному подарували квіти та традиційний ефіопський одяг. Також упродовж декількох днів були організовані безкоштовні офтальмологічні клініки, на яких 1000 людей змогли перевірити зір та отримати окуляри в подарунок. Мусульмани читали тексти про Ісуса Христа й отримували безкоштовну допомогу від місцевих християн.
Тарас Сень провів пасторську конференцію. Упродовж двох днів служителі навчалися та здобували досвід для подальшого служіння народам Африки. Традиційно під час кожної місіонерської поїздки в Ефіопію українська команда проводить сімейні зустрічі – хороший формат служіння подружнім парам. У затишній, домашній атмосфері сім’ї спілкуються, обмінюються досвідом, проводять час разом і відпочивають.
Під час цієї місіонерської поїздки відбулося перше водне хрещення у церкві «Христос є відповідь» у місті Аддіс-Абеба. Десять людей вирішили твердо слідувати за Богом. Місіонери раді тому, що люди навертаються до Христа усім серцем. Бо тільки Господь наповнює життя істинним змістом і дає спасіння й вічне життя.
Окрім вищезгаданих подій пастор Тарас Сень брав участь в записі християнських телепрограм, які будуть транслюватися на загальнонаціональних каналах. Також служитель навчав упродовж двох днів місіонерів в місіонерській школі. Було проведено декілька благодійних акцій. Християни передали постільну білизну та їжу для хворих в лікарнях. Адже в Ефіопії багато людей хворіють через недоїдання. Особливо важко дивитися на голодних дітей. Тому багатьом людям роздали чимало продуктових наборів. Зі сльозами на очах ефіопи дякували за допомогу, адже рівень життя багатьох дуже низький і люди часто не мають що їсти. Також Тарас Сень спільно з місцевими християнами відвідали в’язницю, де проповідували Слово Боже і так само роздавали речі першої необхідності та продукти ув’язненим.
Нагадаємо, що це уже п’ята місіонерська поїздка в Ефіопію, організована Міжнародною місією «Христос є відповідь». Тарас Сень закликає людей до щирої молитви про мир в Україні: «Ми вдячні африканському народу за підтримку в молитві за нашу багатостраждальну землю. Віримо, що Бог сильний змінити найважчі обставити й дати Свою перемогу та мир! Про це й молимося!»

Створено 22 December 2022 12:48

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.