Меню

7 років церква «Христос є відповідь» допомагає мешканцям Рівненщини

Створено 8 February 2023 16:05

7 років церква «Христос є відповідь» допомагає мешканцям Рівненщини

Переживши полон в самопроголошеній ЛНР, пастор Тарас Сень був змушений залишити Луганщину і переїхати у м. Рівне, де й продовжив служіння. Нині церква «Христос є відповідь» займається активною благодійною та євангелізаційною роботою уже сім років.

Сотні тисяч людей почули Євангеліє завдяки тому, що на 11 телеканалах вийшли в ефір 5,5 тисяч християнських телепрограм, у яких Тарас Сень проповідував про спасіння в Ісусі Христі. Особливу увагу церква «Христос є відповідь» приділяє молодому поколінню: у місті Рівне та навколишніх селах було проведено майже 150 дитячих свят і спортивних майданчиків, де тисячі хлопчиків та дівчаток змогли відпочити й отримати подарунок, а також слухати Слово Боже. Місцева влада та школи неодноразово запрошували команду християнської громади проводити подібні заходи.
Понад 1 млн газет, 400 тис. календарів, десятки тисяч Нових Заповітів та іншої духовної літератури було поширено у Рівненській області. На вулицях Рівного розмістили 500 білбордів, які нагадують рівнянам та гостям міста одвічні істини: сімейні цінності, важливість дотримання і виконання Божих заповідей, морально-етичних норм. Організовані та проведені 30 таборів відпочинку в Карпатах, де побували 1500 людей, з яких понад 100 сиріт відпочивали безкоштовно. Також проведено 15 таборів відпочинку в Рівненській області.
Церква «Христос є відповідь» постійно займається благодійною діяльністю: 6 тисяч людей отримали безкоштовну консультацію лікаря та окуляри в подарунок на офтальмологічних клініках, які проходять у м. Рівне та області, в університетах та в’язницях, будинках для літніх людей. Нужденним людям були роздані сотні продуктових наборів. Також з початком повномасштабної війни в Україні брати та сестри активно допомагають внутрішнім переселенцям. Сотні людей отримують допомогу: продукти, речі першої необхідності, увагу та підтримку з боку небайдужих людей.
Церква співпрацює з місцевими ЗМІ: часто в газетах: «Рівне Ракурс», «ОГО», «7 днів» та в журналі «Рівняни» публікують статті про життя церкви, історії змінених життів, рекомендації священнослужителів.
«Ми відсвяткували сьому річницю від дня заснування церкви «Христос є відповідь» в м. Рівне. За цей час Бог благословляв нас в різних сферах. Ми бачили багато змінених людських долей, зцілень від хвороб та залежностей, як Бог підіймав, благословляв та відповідав на наші молитви. Ми звіщали Євангеліє, робили добрі справи й за це хочеться прославити Бога. На наші зібрання, які відбувалися сьогодні, прийшло чимало людей, були пастори з інших церков. Ми бачили покаяння людей: коли Господь торкався їхніх сердець, вони виходили, щоб помолитися і попросити у Бога прощення та допомоги. Я хочу щиро подякувати усім братам та сестрам, які моляться та служать, щоб Царство Боже ширилося у нашому міста і всюди, де тільки можна» – розповів пастор Тарас Сень.
Святкові богослужіння, присвячений сьомій річниці, відбувалися 4 та 5 лютого у МПК «Текстильник» та готельному комплексі «Караван». 4 лютого у церкві «Христос є відповідь» відбулася знаменна подія – двоє людей приєдналися до християнської громада, засвідчивши своє рішення прийняттям водного хрещення.
5 лютого святкові зібрання відбулися зранку та ввечері в МПК «Текстильник», які відвідали чимало гостей: люди, які побували в Карпатах разом з церквою «Христос є відповідь» та на очних клініках, служителі єврейської месіанської громади «Храм Бога Живого», директор Міжнародної місії «Агапе» Сергій Нестерук та пастори з інших християнських церков. Усі присутні разом молилися за мир в Україні, дякували Богу за церкву «Христос є відповідь» та слухали мудрі поради з Біблії.
«Любов – це дія, а не лише слова. Найдосконаліший вияв любові – це Бог, Який віддав Свого Єдинородного Сина заради спасіння кожної людини. Коли ми сьогодні говоримо, що любимо, то маємо бути готові жертвувати для інших свій час, увагу, матеріальні блага» – наголосив пастор церкви «Храм Бога Живого» Олег Абатуров.
Церква «Христос є відповідь» і надалі продовжує допомагати жителям Рівненщини через проведення благодійних акцій, волонтерської роботи в умовах війни на благо міста та України загалом.
Пресцентр церкви «Христос є відповідь»

Створено 8 February 2023 16:05

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.