Меню

Газета «Рівне-Ракурс» почала друкувати розділ «Христос є відповідь»

Створено 9 August 2023 14:58

Газета «Рівне-Ракурс» почала друкувати розділ «Христос є відповідь»

В новій рубриці «Ракурс духовності» газета почала публікувати новини про діяльність церкви «Христос є відповідь» та інших церков міста Рівне. Також матеріали про духовні та моральні закони.

«Ми живемо у вік інформаційних технологій і маємо безліч інструментів для поширення Євангелії, яких не знали раніше. Ми розуміємо важливість виконання великого доручення Ісуса Христа – проповідувати. І тому налагоджуємо співпрацю з рівненськими ЗМІ, публікуючи матеріали на їхніх ресурсах» – розповіла представниця пресцентру церкви «Христос є відповідь» Тетяна Пасько.
На чотирьох сторінках формату А-3 розміщуються новини про благодійність та християнські євангелізаційні заходи. Даний розділ містить статті та роздуми про молитву, Біблію і про любов та справедливість Божу. Окрім цього, має матеріали про видатних людей, які були або є переконаними християнами.
Тижневик надає контакти церкви: номери мобільних телефонів служителів, посилання на сайт церкви, сторінку у Facebook і YouTube-канал. Розміщує адресу, за якою відбуваються богослужіння. Також інформує про час виходу телепередачі «Добра Новина» на телеканалі ITV.
Газета «Рівне-Ракурс» розповсюджується 10000 тиражем, головним редактором якої є Володимир Конєв. Видання співпрацює з церквою «Христос є відповідь» з метою кращого інформування мешканців Рівненської області про діяльність церкви, підвищення рівня їх духовності і пропаганди сімейних цінностей та християнської моралі.
Новини про діяльність церкви та привітання жителів міста з християнськими святами публікуються в різних рівненських ЗМІ: в журналі «Рівняни», газетах «ОГО», «7 днів» та «Рівне Ракурс».
Пресцентр церкви «Христос є відповідь»

Створено 9 August 2023 14:58

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.