Меню

Зустрічі «Питання – відповіді» організовує церква «Христос є відповідь»

Створено 17 July 2023 15:58

Зустрічі «Питання – відповіді» організовує церква «Христос є відповідь»

Церква «Христос є відповідь» у Рівному знайшла новий формат спілкування: «Питання – відповіді». Тут за чаєм та солодощами кожен охочий може поставити питання пастору про християнське практичне життя, біблійну позицію щодо життєвих ситуацій, духовні закони чи створення світу.

«У людей в церкві накопичуються питання: богословські, біблійні та практичні. А на загальних зібраннях немає можливості запитати про те, що хвилює. Тому ми започаткували новий формат спілкування, де вся церква збирається разом і в дружній бесіді обговорює актуальні теми» – розповів пастор церкви «Христос є відповідь» Тарас Сень.
Кожен охочий має можливість поставити питання пастору та служителям. До прикладу: Чи потрібно молитися за померлих? Молитися до ангелів? Між Богом і людиною необхідні посередники? Як навчити дитину любити Бога? Навіщо Господь помістив посеред раю дерево пізнання добра і зла?
Учасники бесіди кажуть, що зустрічі допомагають їм краще зрозуміти Біблію.
«Я в церкві вже два роки. І дуже рада, що Господь покликав мене сюди. У свій час в мене були запитання до Бога і Він відповів мені: «Христос є відповідь». Для мене такі зустрічі є дуже важливими, тому, що читаючи Біблію, я не все розумію, а тут отримую відповіді. Тому я з радістю приходжу сюди», – поділилася враженнями Лідія Черьомушкіна з м. Рівне.
«Наша церква знайшла новий формат спілкування, який мені припав до душі. Тому, що тут ми розбираємо дуже глибокі біблійні питання, і пастор та служителі церкви дають детальні відповіді на них. Це спонукає мене ще глибше вивчати Біблію», – розповіла Світлана Омельчук з м. Рівне.
Церква «Христос є відповідь» діє сім років у м. Рівне. Тут люди мають змогу вивчати Біблію на недільних та молитовних служіннях, домашніх групах та зустрічах «Питання – відповіді». Детальніше про ці служіння за посиланням
Прес центр церкви «Христос є відповідь».

Створено 17 July 2023 15:58

Благодійна підтримка

Всі напрямки громади здійснюються за рахунок добровільних пожертвувань небайдужих людей. Найголовніше - не величина пожертви, а відношення та стан серця. Бог бачить наші потреби і прагне позбавити нас турбот. Так само Він бажає бачити любов і жертовність наших вдячних сердець. "Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!" (1 Кор. 9:7)

Є запитання?

Ми з радістю дамо відповіді на всі запитання.
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами якомога скоріше.